Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 14. Lipanj, 2025. - 00:45
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Dolje

Autor Tema: Prerada sjedala  (Posjeta: 33297 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lekso

• Kawa... ...
  • **
  • : Ožu 2016
  • : Ožu 2016
Odg: Prerada sjedala
« Odgovori #20 : 27. Ožujak, 2019. - 19:55 »

Je najbolji. 50 km i ne znam čiji sam.
Evidentirano

Miky

• Kawas... ...
  • : Ruj 2017
« Odgovori #21 : 27. Ožujak, 2019. - 20:01 »

Ovakav je moj isti, radio mi ga covjek kod Opatije 600 kn i puuuuno je udobniji od originala ali samo da sam mu rekao da mi naptavi malo siri onda bi to bilo to ali i ovako je dobar, i ja sam ga trazio da mi bude 3cm nizi od originala i tako mi je napravi ja zadovolja .

Istina da bih htio od shadowa imat sic ali 1600 kn ili 600 kn je ipak razlika bar meni, nekome to nije nista
Evidentirano

Bajadojaja

• Kawasaki KLE
  • : Sij 2017
  • : Sij 2017
  • Nisam ginekolog ali mogu pogledati
« Odgovori #22 : 27. Ožujak, 2019. - 20:03 »

Vraga Japanci znaju, učiju se na tuđim guzicama :h, original sic je za KLE-a i upotrebu kak je Japanc zamislil. Problem je u tome kaj ga svaki od nas koristi na drugačiji način, ali jako malo nas onak kak je Japanac zamislil. Kad bi nam KLE bil drugi ili treći motor u garaži, ne bi bilo ni potrebe od njega delati ono kaj nije.
Metnul bi ga na prikolicu i odvukel na more da se tam imam s čim prepeljati a ne se s njim taljigati do tam :h. I onda ne bi bil ni problem u sicu ni guzici ni leđima. Ima ekipe kaj i s Tomosom ode na more, mi smo još i dobri, kaj mislite kak je njima?

Nego, lijep ti taj sic!
Evidentirano

nenox

• Kawasaki KLE
  • : Kol 2017
« Odgovori #23 : 27. Ožujak, 2019. - 20:34 »

Da šteta kaj ga nije proširil, nadam se da je stavil drugu spužvu a ne na ili postojeću.
Gore neko napisal da Shadow traži 1600?
Ja platil 1500...
Mislim da treba nazvat Shadowa nek digne još cijenu bar na 2000, koga smeta neka pati, dinamo je prvak svijeta  :belj:
Evidentirano

Miky

• Kawas... ...
« Odgovori #24 : 27. Ožujak, 2019. - 21:05 »

Za spuzvu iskreno ne znam dali je stara ili je on novu stavljal, malo da je siri bilo bi vrh ali je ok i ovako.

Mene je trazio 1600 kn kada sam ga zvao pa sam odustao.

Kad ste kod tomosa, ja sam na godisnji iso iz Rijeke za Slatinu 350 km u jednom smjeru u pitanju je atx  :bang:
Evidentirano

Joke6

• Kawas... ...
  • : Lip 2012
  • : Lip 2012
« Odgovori #25 : 27. Ožujak, 2019. - 21:42 »

kod shadowa nebi iz principa. Još do nedavno je siceve radija za 1200kn a sad 1600. Ima bit da je materijal poskupija pošteno. Cilog materijala nema ni 300kn.
Evidentirano

Klampi

• Kawas... ...
  • : Sij 2019
  • : Sij 2019
  • 0915068077
« Odgovori #26 : 27. Ožujak, 2019. - 22:10 »

kod majstora Vladeka sam bio,ne za KLE nego sa kolegom koji je na dragstaru prepravljal sic.....prićate gluposti,kaj se tiće spužve i samog materijal(kože skaja)..nekoliko vrsta i boja
znaći gleda se sve visina širina+težina i ostale želje(visina za suvozaća,vozit ću se sam,visina naslona,povšina za naslon)

proveli kod njega dobra dva sata,ostavili motor i došli po zavšetku pregledat,probat,platit...

ista stvar je na KLE,visina vozaća,nikako nije isto bio visok 190 ili 170 niži siri sic,viši uži....vozim se sam ili sa...

sic je vrhunski i to je jedina istina,a kvaliteta se plača...   :ruke:

Miky mislim da je sasvim dovoljno širok

Vraga Japanci znaju, učiju se na tuđim guzicama :h, original sic je za KLE-a i upotrebu kak je Japanc zamislil. Problem je u tome kaj ga svaki od nas koristi na drugačiji način, ali jako malo nas onak kak je Japanac zamislil. Kad bi nam KLE bil drugi ili treći motor u garaži, ne bi bilo ni potrebe od njega delati ono kaj nije.
Metnul bi ga na prikolicu i odvukel na more da se tam imam s čim prepeljati a ne se s njim taljigati do tam :h. I onda ne bi bil ni problem u sicu ni guzici ni leđima. Ima ekipe kaj i s Tomosom ode na more, mi smo još i dobri, kaj mislite kak je njima?

Nego, lijep ti taj sic!

je Baja sa najslabijim tomosima,automatik i remenaš (laura)tura od 200km

https://www.youtube.com/watch?v=mclTqcAvDFI

« Zadnja izmjena: 27. Ožujak, 2019. - 22:46 Klampi »
Evidentirano

nenox

• Kawasaki KLE
« Odgovori #27 : 27. Ožujak, 2019. - 22:52 »

Zna napravit pa može bit skup, i kolko vidim ima skaj kvalitetniji od ovih običnih tapetara što obično koriste.Ide komplet druga spužva nikakva krpanja i polovična rješenja, klameri inox...nije baš njegov posao od 1 dan ima tu ljepljenje slojeva spužve ohoho i obrade da ne nabrajam.
 Uostalom svi majstori su poskupili općenito, od bauštele pa na dalje...a koji nisu budu.
A da je osebujan je, može li ga pričat i drobit, bio kod njega sat ipo i udavi me totalno raznim pričama...da sam bio spreman platit još 100kn samo da ga se riješim i odem kući u miru.
A i zna čoek da da 90% ljudi koji ga zovu nit ne misle radit kod njega sjedala, nek zovu i kao raspituju se, pa i buba cijenu, kad javiš da dolaziš s parama malo promijeni priču al s cijenom je tvrd..ima posla dovoljno, jbg nije mu sila.
Ko oće sic kak spada taj pregrize cijenu i ode kod njega,  i za tu soluciju sam svakako, nije to sjedalo tak nebitna stvar, ko neće bira jeftinije i lošije.
Ja da to znam radit napravio bi sam, i da znam kvalitetno ko on bio bi skuplji nego on sad....ko vas je :natak:
Evidentirano

Miky

• Kawas... ...
« Odgovori #28 : 27. Ožujak, 2019. - 22:59 »

Klampi sutra budem izmjerio svoj sic.

Sada kada sam pogledao video vidim ogulinci.
Slabo se vozite sa tomosima, niste dugo stavljali slike na tomos riders.
Evidentirano

kleptanon

• Kawasaki KLE
  • : Pro 2017
  • : Pro 2017
« Odgovori #29 : 27. Ožujak, 2019. - 23:24 »

Ovakav je moj isti, radio mi ga covjek kod Opatije 600 kn i puuuuno je udobniji od originala ali samo da sam mu rekao da mi naptavi malo siri onda bi to bilo to ali i ovako je dobar, i ja sam ga trazio da mi bude 3cm nizi od originala i tako mi je napravi ja zadovolja .

Istina da bih htio od shadowa imat sic ali 1600 kn ili 600 kn je ipak razlika bar meni, nekome to nije nista
Da,to je taj sic i mislim da mu nista ne fali,osim znaka,ali 1000kn ostaje u depu..jos neka kolega Miky kaze koliko km prede u komadu bez da guza utrne,sam ili sa suputnikom,a onda neka pati koga smeta kaj je covjeku ostalo 1000kn :ruke:
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Gore

Stranica je generirana za 0.022 sekundi uz 26 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal