Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 16. Veljača, 2026. - 00:55
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: 1 ... 8 9 [10] 11   Dolje

Autor Tema: Prerada sjedala  (Posjeta: 38287 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

sax

• Kawa... ...
  • **
  • : Ožu 2015
  • : Ožu 2015
Odg: Prerada sjedala
« Odgovori #90 : 25. Svibanj, 2019. - 20:42 »

ako je tako kako Baja kaze isprika na krivo shvacenom komentaru i pozdrav svim ljudima dobre volje ... u grlo gemist u rezervoar bezolovni gemist i samo po gasu nek ventili i bregasta izlete van ! :ruke:
Evidentirano

Klampi

• Kawas... ...
  • : Sij 2019
  • : Sij 2019
  • 0915068077
« Odgovori #91 : 25. Svibanj, 2019. - 20:52 »

Upravo tako kako je baja rekal...bili na kafi i reko ajmo mu malo temu živnut.   :D  :h

A tek kad crash bar bude montiran...   :ruke:  :natak:

kleptanon

• Kawasaki KLE
  • : Pro 2017
« Odgovori #92 : 25. Svibanj, 2019. - 21:44 »

ako je tako kako Baja kaze isprika na krivo shvacenom komentaru i pozdrav svim ljudima dobre volje ... u grlo gemist u rezervoar bezolovni gemist i samo po gasu nek ventili i bregasta izlete van ! :ruke:
Sax,hvala na potpori,a ko hebe ove narkomane kaj smrcu zelje..prodane duse..znamo tko ih placa samo da obezvrijeduju moj sic..a ja budem jos jace..idu sad na klea i kresevi u subaru zlatnoj boji :ruke:..i na kraju da pohvalim Baju kako je sve tocno detektirao..samo dobra zajebancija i nista vise..p.s.Baja vidio sam tebe i Gasu u Zelini danas..bas ste klopali pa nisam htio smetati..ciji je ono plavi kle bio gore na cesti..sa gljivama..jel Drazenov?
Evidentirano

Bajadojaja

• Kawasaki KLE
  • : Sij 2017
  • Nisam ginekolog ali mogu pogledati
« Odgovori #93 : 26. Svibanj, 2019. - 09:20 »

Pa kaj se nisi javil pizdek jedan, skupili bi valjda nekak i tebi za pivo ili bar za čašicu razgovora :h, ili ti ličimo na opasne likove koji bi ti mogli maznuti sic pa da se doma voziš s jajcima na klemama od akumulatora?
Evidentirano

kleptanon

• Kawasaki KLE
« Odgovori #94 : 26. Svibanj, 2019. - 11:09 »

Pa kaj se nisi javil pizdek jedan, skupili bi valjda nekak i tebi za pivo ili bar za čašicu razgovora :h, ili ti ličimo na opasne likove koji bi ti mogli maznuti sic pa da se doma voziš s jajcima na klemama od akumulatora?
Da,izgledate opasno,celavi ko pravi kamatari :evil:ma izveo zenu da vidi malo taj svijet..zacudila se koliko ima zena,cak i djece,nismo imali puno vremena,popili po fantu ko pravi bajkeri i gas nazad..jeste vi dugo ostali?a bio je to i laksi test za sic u dvoje..za sada ok :ruke:
Evidentirano

Bajadojaja

• Kawasaki KLE
  • Nisam ginekolog ali mogu pogledati
« Odgovori #95 : 26. Svibanj, 2019. - 11:41 »

Ja sam isto bil sa ženom, oko pol 8 smo krenuli doma, taman stigli doma prije mraka. Gašo je ostal na šanku, tak da za njega ne znam kad je digel sidro.
Evidentirano

DAKLE

• Kawas... ...
  • : Ožu 2014
« Odgovori #96 : 01. Svibanj, 2021. - 23:15 »

098 777 271, Vlado Čigir, Miroševečka cesta 121. Eto zamijeni svoje sjedalo s Kleptanonom za neku naknadu, a taj njegov orginalni daj radit kod gore spomenutog..samo napomeni kaj hočeš koju visinu :glasses:

DIžem temu samo da vidim da li je netko u zadnje vrijeme bio kod Vlade (Shadow) na pretapeciranju sica i koliko je platio?

Meni je Vlado radio sic prije 12 ili 13 godina, i prošle godine su se rupe počele javljat pa razmišljam ponoviti kod njega rad ili dati raditi negdje drugdje. Sve opcije su otvorene.
Evidentirano

ivan500

• Kawa... ...
  • **
  • : Stu 2020
« Odgovori #97 : 02. Svibanj, 2021. - 07:40 »

Ovo proljeće dao sam preraditi sjedalo na nasem KLE-u..ima slika nna foromu za pogledati. nije jako skupo a  tu je rađeno u klc pa mi je bilo prihvatljiv.Bilo mi je vazno da onaj sto sjedi iz mene ne klizi na mene sto je u potpunost postignuto a i stavljen protuklizni dio.
Evidentirano

ivan500

• Kawa... ...
  • **
« Odgovori #98 : 02. Svibanj, 2021. - 08:08 »

Ima nekoliko slika na sranici nasi ljubimci..slike nisu nesto .a i moj mob je u godinama ali sjedalo je odlično.
Evidentirano

DAKLE

• Kawas... ...
« Odgovori #99 : 03. Svibanj, 2021. - 20:10 »

Ovo proljeće dao sam preraditi sjedalo na nasem KLE-u..ima slika nna foromu za pogledati. nije jako skupo a  tu je rađeno u klc pa mi je bilo prihvatljiv.Bilo mi je vazno da onaj sto sjedi iz mene ne klizi na mene sto je u potpunost postignuto a i stavljen protuklizni dio.

Ma ja opet razmišljam o preradi, a samo pretapecirati može odraditi i onaj MD ili MS dizajn  u Dubravi, mislim da je to koštalo oko četristotinjak kuna.

Međutim, godine idu gore kao i kile, pa bih sada možda opet radio malo preradu, da bude bolje. Jel taj tvoj u Karlovcu radi i preradu oblika spužve sica ili samo tapecira?
Evidentirano
 Str: 1 ... 8 9 [10] 11   Gore

Stranica je generirana za 0.023 sekundi uz 27 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal