Dobro došli na KLE Croatia forum !!
EEE moj Krokane....svaka čast na vožnji i drago mi je kaj se opet bar neko vozil...a to kaj si ljubomoran na Suzuki nemrem ti pomoć! kupi pravi stroj i zanimljivo kaj nisi spomenul i neki drugi motor kaj je bil s kleašima.....
bravo momci, kao nekad.... mislim na vožnju ne na momke isto kao prije, samo fali ženaa živjeli i živio naš kle duh
Kak ne znas......kad imas otvoreno odgovor na post imas dolje------privici i ostale opcije, klikni na to.......zatim ćeš vidjeti odaberi datoteku, klikni na to--------i onda ti se otvara neki tvoj browser i nađi di su ti slike, pogotovo ako imas slika nekih golih teta, žene, frendice----takve se traže uvijek.... i onda kliknes na dva puta na tu sliku ili jednom probaj uglavnom.......i onda tako pnavljaš do ddeset komada golih slika....... i onda ubaciš jednu s motorima.... evo jednostavno da nemre biti jednostavnije.......to ti jew skoro kao i tvoj bmw bez šaltanja samo gassssss....
A kaj bum spominjal bemweja kad siromak nema niti kuplung više...... ... nekak mi više na velki skuter vleče....
ja mislim da je mislil na onog malog u sredini