Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 25. Travanj, 2025. - 02:17
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: [1] 2 3 ... 26   Dolje

Autor Tema: 10-ti jubilarni KLE meeting 2020 - dogovori i rasprave  (Posjeta: 52286 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

kUm

• Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011
10-ti jubilarni KLE meeting 2020 - dogovori i rasprave
« : 16. Listopad, 2019. - 13:54 »

Pozdrav ekipa,
iako već neki davno rade na organizaciji 10-og internacionalnog KLE meetinga, vrijeme je da definiramo točan datum.
Standardno je to posljednji vikend u lipnju, no kako su neki razgovarali, već o tome da se sam dan susreta pomakne za dan, dva, kako bi se više stigli družiti, provesti ,napiti i otrijezniti, a i u krajnjem slučaju i osušiti  :evil:, predlažem da slijedeći meeting bude 25-26.6.2020, znači četvrtak i petak, pa čak možda i srijeda :evil:

Zašto četvrtak, iz razloga što je u Austriji dogovoreno je da se taj 10-ti jubilarni KLE meeting održi u BiH, kao prva opcija ili u Hr, kao druga opcija, pa s obzirom na kilometražu koju kolege izvana imaju da dođu do BiH ili Hr, da se ima barem 2 dana za povratak kući, to znači subota i nedjelja 27-28.6.2020.

Prva opcija s kojm smo započeli organizaciju big pappa duff (David) i ja je Eko selo Boračko jezero www.ekoselo.ba ; www.facebook.com/EkoSeloBorackoJezero/
Lokacija: (https://goo.gl/maps/wz5zzH3NSvWTj4KPA) na pola puta između Mostara i Sarajeva , mislim po meni jednoj od najljepših lokacija u BiH.

Druga opcija je Murter na otoku Murteru, odmaralište Reflektor  www.facebook.com/Reflektor-Murter-1700297256908205/ , za koji su inicijativu pokazali momci iz ST ekipe.

Dok ne riješimo dilemu oko pozicije slijedećeg meetinga, skupljamo ponude, istražujemo logistiku, pa ćemo uskoro i sve mogućnosti ovdje objaviti, do tada moramo definirati i termin meetinga i to hitno, jer već imam upite od kolega s njemačkog foruma oko datumu, jer neki već sada moraju najaviti godišnji i uskladiti svoje putne planove.

Stoga, molim za par komentara oko termina za 10og KLE meetinga, pa da do kraja tjedana javimo kolegama u Njemačku!

Kawasaki KLE  :ruke:
Evidentirano
Be a dreamer, live without a brain....:prsti:

james bonf

• Kawasaki KLE
  • Kawasaki KLE u srcu
Odg: 10-ti jubilarni KLE meeting 2020 - dogovori i rasprave
« Odgovori #1 : 16. Listopad, 2019. - 14:59 »

Ja sam vise za more nego BIH. Opcija Reflektor je odlicna, prvi red do mora, plaza odma do, jeftin smjestaj. Po meni je jedini problem sta bungalovi tj kucice u kojima se boravi nemoju vlastiti WC vec je on zajednicki u jednoj prostoriji-ostaci SFRJ  :D.

Medutim, za one kojima smeta takav smjestaj postoje apartmani u neposrednoj.

Joke iz Splita je u pregovorima koliko znam vezano za cijenu utd međutim ovi iz Reflektora su malo spori sa odgovorima...mislim da ce Joke znat vise za rec
Evidentirano
ko ima KLE Duha vrijedi, ko ga nema taj ne vrijedi!

kUm

• Kawasaki KLE
« Odgovori #2 : 16. Listopad, 2019. - 15:32 »

Sve 5 james, prvotno smo razgovarali o BiH, tj. o Borackom jezeru, pa smo krenuli u organizaciju, kada je joke izasao sa idejom Reflektor. Muret je ok kao pozicija, ali s Reflektorom ne znam kako je i sta nam od logistike mogu ponuditi, odn., preporučiti.

Čekamo da Joke sazna vise o ponudi Reflektora, pa cemo vidjeti jel to ok varijanta.
Dakle, dok cekamo Reflektor i Jokine informacije, moramo definirati termin:)
Evidentirano

heckler

• Kawasaki KLE
  • : Ruj 2011
« Odgovori #3 : 22. Listopad, 2019. - 09:14 »

Jubilarni 10. KLE meeting je lijepa obljetnica druženja ljubitelja KLE motora. I bilo bi zbilja lijepo kad bi bio, a biti će, organiziran i da na njemu sudjeluje što veći broj članova (i ne samo njih) ovog foruma.
Termin je već, manje više, isto tradicionalan. Zadnji vikend u 6. mjesecu. Nije loš prijedlog da to budu četvrtak i petak. Mada će to možda predstavljati problem ljudima koji rade i ne mogu uzeti slobodne dane.
Smatram da bi mjesto održavanja meetinga trebalo biti u Hrvatskoj.
Iz više razloga.
Prvo, HR KLE forum je jedan od aktivnijih u organizaciji i sudjelovanju na meetinzima(osim ove godine) pa bi bilo u redu da to bude kod nas.
Drugo, za naše članove je to ipak jeftinije i bliže. Njemcima i ostalima je ionako svejedno dal dolaze u Hr ili BiH (što se km tiče)
Treće, nadam se da bi to privuklo više naših novih (a i starijih) članova

Ne vidim razloga da se meeting održava u BiH. Ne znam dal tamo uopće i postoji KLE forum (vjerojatno ne)
Predložio bi da se razmisli o Gospiću (Smiljan) Ne znam kakva je tamo sad situacija sa Pantom i ekipom, ali prošli meeting u Gospiću (uz veliku pomoć tamošnje ekipe) je bio možda i najbolji ikad. Da ne govorim da se od tamo može organizirati bezbroj vožnji.
Murter je isto OK.
Eto, to je moje osobno mišljenje, ali i dijela Šangaj ekipe sa kojima sam se malo konzultirao oko tih tema.

Evidentirano
KLE  forever

kUm

• Kawasaki KLE
« Odgovori #4 : 22. Listopad, 2019. - 09:37 »

Pa zapravo, nekako se uvijek pokušavalo organizirati da je meeting svake godine u nekoj drugoj zemlji, kako bi se što više toga vidjelo. Igrom slučaja, odn., u nedostatku podrške i mogućnosti organizacije, meeting se je ponovio u IT, A i Hr, no iako se prošle godine razgovaralo o BiH, pa čak i Crnoj gori, koliko sam čuo od kolega s njemačkog foruma najljepse im je bilo u Hr :)

S druge strane nama je možda najlakse organizirati meeting u Hr.
@Heckler, mozda Gospić i nije tako loša ideja :)
Evidentirano

heckler

• Kawasaki KLE
« Odgovori #5 : 22. Listopad, 2019. - 11:48 »

Ja zbilja mislim da je Gospić sasvim dobra destinacija. Naravno, prije svega bi trebalo vidjeti sa tamošnjom ekipom kakva je situacija sa mogučnošću korištenja njihove infrastrukture. Sviđalo mi se tamo jer smo mogli koristiti zatvoreni prostor dovoljno velik za veći broj ljudi, kamping prostor je bio odličan i besplatan (ne znam kako je to sada), ture za vožnje je zbilja lako organizirati (lagani off, asfalt, kombinacija sa morem...). Našim članovima je to relativno blizu i financijski ne iziskuje neka naprezanja što je u današnje vrijeme prilično bitna stavka.
A najvažnije je da bi na taj način "proslavili" i deseti jubilej i to upravo na mjestu gdje je održan prvi međunarodni KLE meting u Hrvatskoj koji je bio iznimno uspješan.
Sve u svemu, volio bi kad bi se i ostali članovi foruma izjasnili i kad bi demokratskim putem odabrali lokaciju koju bi svi najviše željeli.
A nakon toga možemo krenuti u planiranje, kontakte i ostalo.
Evidentirano
KLE  forever

Neo

• Kawas... ...
  • : Tra 2017
  • : Tra 2017
« Odgovori #6 : 22. Listopad, 2019. - 15:55 »

Glasam za HR, i slažem se sa Hecklerom u potpunosti. Mislim da je Gospić čak bolja lokacija od Murtera iz razloga što se mogu organizirati raznolikije vožnje.

Poslano sa mog SM-N910F koristeći Tapatalk

Evidentirano

BLACKY

• Prvih 100 je najteže
  • Kawas... ...
  • : Ožu 2018
  • : Ožu 2018
« Odgovori #7 : 22. Listopad, 2019. - 16:31 »

Za Gospić definitivno imate i moj glas. :occasion:
Ako treba kupujem i offroad gume.
Evidentirano
Prvih 100 je najteže
https://youtu.be/ix7D1LYLm1A

kUm

• Kawasaki KLE
« Odgovori #8 : 23. Listopad, 2019. - 22:57 »

Vidim sad se i zakuhalo....vidjet ćemo sve opcije, možda netko predloži još neku lokaciju, koja, osim ljepote zadovoljava i infrastrukturne potrebe, a i da ima želje se ubaciti u organizaciju....
Ono što nam je prilično hitno, zapravo JAKO hitno je definirati termin meetinga, kako bismo što prije to javili kolegama s njemačkog Foruma.
Obzirom da je tradicija meetinga zadnji tjedan u lipnju, predlažem da tako i ostane, ali dan meetinga bih svakako predložio da bude petak, 26.6.2020, opet iz razloga da se podružimo, otrijeznimo i vratimo doma, a na stranu ma ide i to što je u četvrtak 25.6. Dan državnosti (ako nam Vlada to ne promijeni :evil:), pa nam ostaje i vremena da se skupimo i da se prethodno obiđu planirane ture koje će se voziti u petak.

Možete li dati komentare na datum, pa da prvo definiramo datum i javno ga objavimo?

Hvala na sugestijama.
Kawasaki KLE :ruke:
Evidentirano

fibra59

• Kawa... ...
  • **
  • : Tra 2018
  • : Tra 2018
« Odgovori #9 : 24. Listopad, 2019. - 01:02 »

Ovo će bit idealna prilika za zarazit 3 "novopečena" (čitaj mlađa :D) kleaša na buduće meetinge!  :bang:
Stižu bar 3 KLEa iz Šibenika!
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 26   Gore

Stranica je generirana za 0.082 sekundi uz 25 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal