mislim na volju oko motora 😀
Ako si na faceu https://www.facebook.com/1203992832965832/photos/a.1203993632965752/2490585367639899/?__tn__=%3C
oooo da...imam volje....volim to...
ja ti recimo na motorima skidam fusbare, na KLEu primjerice, odmaknem gumu sa kromiranog dijela i taj krom ispoliram...čak i onaj kavdratni okvir lim koji napinje gumu kod preklapanja fusbar...a hrđave šerafe nemrem organski podnjeti.....recimo, šerafi i matice koji se vide, koji su od body fairing, plastike....to sve u A2-70 imbus prebacujem, obični ili šeširasti, a slijepe matice, čahuraste, kao na granama, odmah bacam dolje i stavljam A2-70...
čak raskapam i kotače...nabu i špajle....poliram, a ako su uništene, onda u solnu kiselinu, neutralizacija u sodi i onda galvanizacija pocinčavanja i poliranja...sastavljanje, centriranje, balansiranje gole felge sa špajlama, tak da kad staviš gumu, samo minimalno olova ide koliko sama guma baca...
karburator kompletan raskopam, uključujući i leptir, da dobijem golo tijelo...i onda u ultrazvučnu kadicu sa isopropilnim alkoholom i par kapi kemije autosola za mikro poliranje....
i tak...nabere se tu posla...