Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 18. Lipanj, 2025. - 09:56
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: [1] 2 3   Dolje

Autor Tema: Pozdrav iz Pakraca  (Posjeta: 13263 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dalibor

• Kawa... ...
  • **
  • : Tra 2023
Pozdrav iz Pakraca
« : 05. Svibanj, 2023. - 21:57 »

Pozdrav... Potpuno novi u cijeloj ovoj priči, nemojte zamjeriti ako pogriješim u koracima. Ovdje sam prvenstveno radi upijanja znanja starih znalaca...  :h
Evidentirano
Dalibor

Beda

• Administrator
  • : Lis 2017
  • : Lis 2017
Odg: Pozdrav iz Pakraca
« Odgovori #1 : 05. Svibanj, 2023. - 23:09 »

Živija! :occasion:
Evidentirano
Nije u šoldima sve, neka te tu KLE

Karcher

• Kawas... ...
  • : Svi 2018
  • ZR7S, ZR7S, KLR650, KLR600, KLR600MX, KLE500, ER5
« Odgovori #2 : 05. Svibanj, 2023. - 23:48 »

Pozdrav... Potpuno novi u cijeloj ovoj priči, nemojte zamjeriti ako pogriješim u koracima. Ovdje sam prvenstveno radi upijanja znanja starih znalaca...  :h

Daj pusti formalnosti i cijepidlačenje oko predstavljanja, imaš KLE, super, to je to...i sad pucaj kaj te zanima ;)

Vizir?! ....ja ti za tu temu nisam adekvatan forumaš jer ako mene pitaš, mogu ti sve samo najgore reći o hvaljenim vizirima od Ivana the Dragona iz Srbije koji radi odlične vizire, ali se lik ponaša kao da je vrijeme Druga Tita po pitanju komunikacije i mogućnosti plaćanja, kupovine, isporuke....tj logistike....
S druge strane....ako voziš motor i analiziraš nekakve zaštite od vjetra....možda bolje u auto sjesti......sve ti je to tu negdje, ali ja sam posebna kobasica, ja vozim motore uglavnom sa svime original tvornički....(progresivne opruge, grijane ručke, LED žmigavci...to su uglavnom plafon od aftermarket modova koje prefereiram, sve ove fantazije oko opletenih kočionih crijeva, diskova, iridjuma, vizira, siceva, USB grijača za jaja...

Da skratim priču....kupi vizir od Ivana Dragona iz Srbije i završi priču, odlični su.....a kako ćeš do vizira....eeeee za to ti želim puno sreće.....iako je 21. stoljeće, imamo paypal, skrill, hrpu opcija za plaćanje, pošte, dostave, GLS, DPD, INTIME, InterEuropa,....sa Ivanom ti je to takvo natezanje i namoljavanje, on ništa ne može, ne želi,  da na kraju radije kupiš duplo skuplji, a koji ti normalno dođe na kućnu adresu....
Evidentirano
Motorom po autoputu - svetogrđe i oksimoron

Dalibor

• Kawa... ...
  • **
« Odgovori #3 : 06. Svibanj, 2023. - 10:59 »

Aha... Pa dobro... Ljepo je ispoštovati postavljena pravila i eto ja uspjeh....  :smoke: a što se vizira tiče ja sam samo razmišljao u tom smjeru čisto da si olakšam život... Smisao mog vozanja je opuštanje i odmor a ne nakon duže vožnje da moram čistiti jaknu i svako malo prati vizir kacige od naljepljenih buba... Doduše možda to trebam prihvatiti kao čar zujanja uokolo... Ali mi je drug bacio bubu u uho sa njegovim stromijem.... On čist i laganini a ja sav flekav  :udri: Eto samo zato pitam za iskustva... Ali bez obzira na to koliko vidim neće me zamrziti vožnja.....  :D
Evidentirano
Dalibor

drdamjan

• Kawasaki KLE
  • : Vel 2014
  • 095 8748290
« Odgovori #4 : 06. Svibanj, 2023. - 14:41 »

je, probao sam stroma sa visokim vizirom, tišina kao u bajci.
taj ima satove i tablu visoko i kad se doda aftermarket vizir,
može se slušati muzika u vožnji.
slično je na VN900, kao na misi.
Nekada na BMW R1000 sa original maskom naprijed si mogao
pušti cigaretu u vožnji, ne bi pepeo otpadao.
ja ugradio komunikaciju i ne koristim je, jer na KLEu
preko 30 km/h ne čujem glazbu, nema šanse.
vjerujem da bi mi trebali povisiti vizir još 25 cm, i onda je možda,
ali bi estetika bila, ono...
nego, vidio sam poljak radi kao ivanov, ima ne ebayu, treba se više isprsiti s lovom.
ima i neki stave od Z1000, sličan kao KLE original, ali viši puno.

drdamjan

• Kawasaki KLE
  • 095 8748290
« Odgovori #5 : 06. Svibanj, 2023. - 14:49 »

bio sam oko pakraca
stari grad bijela stijena,
planinarski dom omanovac,
gotička crkva u tornju,
stari grad sirač...

u planu vidjeti dvorac baruna trenka...
pakrac mi je u prolazu za bosnu ili požegu,
uglavnom dok dojašem do pakraca, već sam umoran, haha

ako znaš koje zanimljivo mjesto tu oko sebe za ugodit oku i duši, javi.
za nas outsidere.
pozdrav.

kroko

• Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011
  • : Ožu 2011
« Odgovori #6 : 06. Svibanj, 2023. - 16:32 »

:smoke: Dobrodošao......jel znaš možda tvog imenjaka iz Pakraca zapravo iz Filipovca preziva se Turuk.......  :smoke:
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

Dalibor

• Kawa... ...
  • **
« Odgovori #7 : 06. Svibanj, 2023. - 17:40 »

Neznam.... Tog Dalibora... Doduše ja sam 1983 godište pa smo možda generacijski u razmaku....
Evidentirano
Dalibor

Dalibor

• Kawa... ...
  • **
« Odgovori #8 : 06. Svibanj, 2023. - 17:41 »

E drdam.... Čini mi se da si već dosta toga zanimljivog vidio u mojoj okolici.... Koliko mi se čini to je ono najbitnije za vidjet....  :aplauz:
Evidentirano
Dalibor

Karcher

• Kawas... ...
  • ZR7S, ZR7S, KLR650, KLR600, KLR600MX, KLE500, ER5
« Odgovori #9 : 07. Svibanj, 2023. - 00:19 »

Aha... Pa dobro... Ljepo je ispoštovati postavljena pravila i eto ja uspjeh....  :smoke: a što se vizira tiče ja sam samo razmišljao u tom smjeru čisto da si olakšam život... Smisao mog vozanja je opuštanje i odmor a ne nakon duže vožnje da moram čistiti jaknu i svako malo prati vizir kacige od naljepljenih buba... Doduše možda to trebam prihvatiti kao čar zujanja uokolo... Ali mi je drug bacio bubu u uho sa njegovim stromijem.... On čist i laganini a ja sav flekav  :udri: Eto samo zato pitam za iskustva... Ali bez obzira na to koliko vidim neće me zamrziti vožnja.....  :D

Ma dobro je....te formalnosti najviše Damjanu upadaju u oči, njemu trebaju sličice, ime, prezime, OIB, JMBG, knjižica vozila, prometna, hobiji, hrana koju preferiraš, zubni karton i slično kako bi te izakceptirao kao stvarnu osobu sa kredibilitetom....mene ti osobno takve stvari baš ne tangiraju, nemam baš dlake na jeziku, arogantan sam i bezobrazan kada vidim da netko radi budalu od mene pa i drugih ljudi....volim biti direktan, bez celofana, realan i racionalan, objektivan unutar svoje subjektivnosti....ali moram naglasiti da iako je Damjan jedan od tih cijepidlaka i od nedavno više ne komuniciram s njim, bio bih govno kada bih ga diskreditirao tj omalovažio njegov obol na ovom forumu kao cijepidlaka u tehničkom kontekstu....od njega možeš čuti, tj pročitati jaaaako dobrih trikova i caka jer je tehničar starog kova, kakvih danas ili nema ili su u promilima brojivi....

I sva sreća da si se predstavio imenom Dalibor.....mene smatra osobom koja se SKRIVA iza imena miniwasha, iako jako dobro zna da me hrpa ljudi zna imenom pa i uživo i da se ne skrivam, štoviše i on je imao sa mnom telefonsku komunikaciju x puta i trebali smo se upoznati uživo kad sam u prolazu kroz BJ, ali njemu KARCHER jako bode oči, ne razumije da sam osoba koja ne voli ostavljati "digitalni footprint" baš onako očigledno na prvi pogled, tko treba ili želi znati moje ime, sliku i priliku, nikada ne odbijam kontakt uživo, dapače  :D

Jaknu se ne trudi previše prati...jednom pred sezonu i jednom nakon sezone....ako imaš sezonu  :D
Za problem s vizirom zamusanim...uvijek imaj na komadu špage kakav komadić mikrofibre ili mekanog pamuka krpice koju prije svake vožnje smočiš i utakneš ispod vizira.....i u vožnji kad ti se zagnoji buba, samo ju obrišeš....ja sam picajzla za vizir....sve mogu ignorirati osim vizira....vizir mi mora biti CRISTAL CLEAR....kao da sam upravo novi vizir stavio....ja svoj vizir doslovno poliram na mašinu svakih mjesec dana....mrzim i najsitniju crticu vidjeti....

Upravo tako...sve su to čari vožnje....posebno još ako zastraniš sa asfalta po nekom makadamu ili šumskom putu do neke lijepe lokacije u prirodi.....bolila bu te briga i za bube i za vjetar ;)

Samo gassssss ;)
Evidentirano
Motorom po autoputu - svetogrđe i oksimoron
 Str: [1] 2 3   Gore

Stranica je generirana za 0.033 sekundi uz 25 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal