Pa kaj nisu trebali Talijani nekaj organizirati?
BTW, moj prijedlog za ovu godinu je planianraski dom Omanovac https://omanovac.hr/.
Koliko se sjećam ima oko 50-tak ležajeva, velika vanjska terasa s predivnim pogledom. Kada sam s ekipom zadnji puta bio tamo angažirali smo DJ-a, pa je baš bila dobra fešta uz izvrsnu hranu i dobru glazbu uz dobre cijene.
Psunj je prepun lijepih cestica, vinarija...tak da se ima gdje dva dana voziti.
A i ok je da napokon na red dođe i Slavonija 
Isprike svima na kasnijim odgovorima, bia san na godisnjen i mozak je osta na paši

Sve najbolje svima u 2024.
E sad, glede mitinga...
Ovako, ako ćete organizirat, ja ću drage volje ostavit sve u vaše ruke ali datum mora ostat isti zbog nasih DE kolega koji su već sada morali uzet godišnji za dogodine. Sigurna opcija nam je Krasno i kako sam već zadnjih misec dana ispipa sve opcije i posla sto upita, Krasno je i dalje najjači(a i najjeftiniji) kandidat, a i Silvije računa na nas.
Opet ponavljam, ako ste voljni organizirat, javite mi šta prije da otkažem Silviju.
Talijani jesu nešto trebali organizirat navodno, al niko se od njih nije javia tako da na njih ne računam.
Bez ikakve ljutnje, al 11.12. je stavljena obavijest na grupu na fejsu, evo ovdje koliko vidim san stavia 13.12. , znači 2 tjedna su prošla a da se neko javia s drugim prijedlogom..
I naravno da se slažem, vrijeme je da Slavonija dođe na red, prekrasna je ali je onda neko drugi treba preuzet inicijativu, a to neću bit ja, tako da molim da mi javite šta prije, shodno tome i DE ekipi