Dobro došli na KLE Croatia forum !!
Po ovome sta ste napisali izgleda da mi ga je najbolje negdje odvesti na servis. Ja sam prvo pomislio na alnaser, jer se vrti u prazno "nešto" ne mogu znati jer nisam mehaničar pa ovako nagadam. Možda ako skinem ovo deklo i slikam pomogne da mi kazete jel sve ok pa da bar eliminiram jel do magneta?
pa i najbolje da netko tko se kuži pogleda....za mahnete ne trebas skidati dekl....pogotovo jer ne znas i bude ti malo ulja izcurilo ....ako ti je frajlauf za koji dragan kaže nikako bendix opet ti treba majstor.....a taj frajlauf je bendix u povojima jer radi istu stvar kao i bendix tak da ga stari majstori zovu i bendix.... uglavnom čini mi se da ti je netko uvaljao KLEa hehe......koliko km ima na satu i čiji je bio...
Ajd s ostalim se skoro slažem, ali ovo da na KLEa ne bi dao pare ajmeeee......pa to je bogohuljenje pa na KLEu imam više dodatne opreme i preinaka nego sam vrijedi
Ne kupujem ni Zeva toaletni kad je guzici potpuno isti i onaj iz Lidla .Nije škrtost, samo radije raspodjelim novce na ono što me veseli, nego da ih ostavljam za nešto što mi ne treba niti koristim. SPER je stvarno ok, ali je meni overkill za mog KLE-a
to je kilometraža i za magnet i za anlaser, taj famozni frajlauf.......iako je meni magnet original na 160 tisuća......a frajlaufe sam čini mi se prvi put na 75 tisuća slagao......a drugi put samo rolice, tak nekako......uglavnom kad ga složiš miran si