Dobro došli na KLE Croatia forum !!
Sad si nešto razmišljam.. Šta mislite bi li se isplatilo proizvoditi KLE tu u Hrvatskoj da se otkupi licenca od Kawasakija, ......
Ovu misao ti javno zabranjujem, jer je to moja ideja jos od prije 20 godina, kad su rekli da se KLEovi više neće proizvoditi......
Ne bih upoređivao naše paKLEne i ove nove, to me vrijeđa . Šalu na stranu, meni ovaj novi baš liči na kineza. Vrijeme će reći svoje, ali mislim da kvalitet našeg klea, stare afrike i supertenere nikad više
Evo objavili napokon i težinu - 192kg sa svim tekućinama... a i cijene - SE verzija 8.000 EUR, a s rally paketom 9.600 EUR, pa tko voli Japance... S cijenom skoro na razini dobro opremljenog BMW F 450 GS.https://www.motopuls.com/index.php/motopuls-novosti/item/9231-kawasaki-kle-500-cijena-snaga-i-tezina
Ma i meni se čini da to nije napredak već nazadak,cijena ne opravdava dobiveno,ne znam kako će tržište reagirati,ne vjerujem na neki uspjeh...ali eto volio bih ga provozati radi usporedbe sa starim klempom...
Bio je lik na Zelenom valu u Zagrebu s crveno-crnim KLEom u koji je ugradio mašinu od ER6 ili Versysa, ne sjećam se više. To je taman koliko treba KLEiću, a sve ispod toga je slabašno.