Dobro došli na KLE Croatia forum !!
Očekivana cijena kod nas oko 7000e, ciljana publika ona koja želi isključivo japanca. Pitanje ima li takve publike danas u najezdi kineza koji redom imaju bolje komponente i uglavnom ljepši dizajn
Kvalitet kineza traje godinu dana do par njih, nakon toga svi prije ili kasnije vide da to ne vrijedi tih novaca. KLE od prije 20ak godina je još uvijek odličan, japanska kvaliteta. Kinez od pet godina starosti izgleda kao izjahana kobila. Unutarnje kineske dijelove od drekmetala bolje da ne spominjemo.
Ne bih upoređivao naše paKLEne i ove nove, to me vrijeđa . Šalu na stranu, meni ovaj novi baš liči na kineza. Vrijeme će reći svoje, ali mislim da kvalitet našeg klea, stare afrike i supertenere nikad više
Toliko ne treba kleu, nego nama čuo sam i čitao o tom kleu, kažu da mu se uvijao ram u krivinama, pretpostavljam da je morao ojačati vješanje i kočnice. Čini mi se i da je prije 100 god. neko o tome pisao i ovdje. Imao sam afriku, superteneru i ovo je četvrti kle. Sve pravi "gvozdeni" motori. Kle mi je najdraži i mislim da poslije ovoga prelazim na skuter. Moram misliti na godine koje nosim, ostalo mi je svega četrdesetak