Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 17. Lipanj, 2026. - 08:19
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: 1 2 3 [4]   Dolje

Autor Tema: Nova paKLEna mašina 2026......  (Posjeta: 46123 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

DAKLE

• Kawas... ...
  • : Ožu 2014
Odg: Nova paKLEna mašina 2026......
« Odgovori #30 : 31. Siječanj, 2026. - 07:47 »

Taj primjerak je golo govno bio....nema ga više odavno, raskupusan u dijelove.....hrpu toga je trebalo modificirati za ništa, dobio si samo bolje ubrzanje, a ciklistički usran do daske, uvijao se ko kuhani špaget....vilica zadnja rezana, širena, rama, prednja vilica...žali bože muke i truda oko te prerade.....dubivao sam ga za 500eura, nudio sam 300 ili tak nekaj samo zbog mašine koja je uzgred rečeno bila u kvaru.....

Vozio si taj KLE?

Jel bila vilica of KLEa ili Versysa?

Da sam znao da se prodaje zel bi ga čisto onako...   :occasion:
Evidentirano

Karcher

• Kawas... ...
  • : Svi 2018
  • : Svi 2018
  • ZR7S, ZR7S, KLR650, KLR600, KLR600MX, KLE500, ER5
« Odgovori #31 : 01. Veljača, 2026. - 13:44 »

Vozio si taj KLE?

Jel bila vilica of KLEa ili Versysa?

Da sam znao da se prodaje zel bi ga čisto onako...   :occasion:

Probao i promptno odustao....ali tada je još bio ispravan i cijena mu je bila oko 1700eura recimo i kad se pokvario opet sam ga razmatrao, ali sam odustao ipak....nisam imao ideje kaj s time, ali sam se barem osvjedočio da KLE500 sa ER6 mašinom nema smisla.....tih 50tak KS koliko razvija tvornički KLE bez previše modifikacija mu je i više no dovoljno za taj ciklistički koncept rame i namjenu za koju je i dizajniran tj proizveden i plasiran...za vilicu se iskreno nemrem sjetiti, ali mislim da je i prednja vilica prebačena jer je prednji kotač bi osuper moto, tak da je i to bilo očito predrkano....možda imam negdje backup slika sa mobitela na laptop pa ako naletim, postam tu....
Evidentirano
Motorom po autoputu - svetogrđe i oksimoron

Eventum

• Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011
  • : Ožu 2011
  • KLE u srcu, a R1250GSA pod guzicom

DAKLE

• Kawas... ...
« Odgovori #33 : 30. Svibanj, 2026. - 17:50 »

Probao i promptno odustao....ali tada je još bio ispravan i cijena mu je bila oko 1700eura recimo i kad se pokvario opet sam ga razmatrao, ali sam odustao ipak....nisam imao ideje kaj s time, ali sam se barem osvjedočio da KLE500 sa ER6 mašinom nema smisla.....tih 50tak KS koliko razvija tvornički KLE bez previše modifikacija mu je i više no dovoljno za taj ciklistički koncept rame i namjenu za koju je i dizajniran tj proizveden i plasiran...za vilicu se iskreno nemrem sjetiti, ali mislim da je i prednja vilica prebačena jer je prednji kotač bi osuper moto, tak da je i to bilo očito predrkano....možda imam negdje backup slika sa mobitela na laptop pa ako naletim, postam tu....

Hajd ak nađeš negdje slike pliz šiibni ih simo, ja sam odustao od tog agregata jer mi je preslab. Vjerojatnije ću stavit od ZX6 motor kada ovog originlanog od KLEića potrošim...  :angel: Zasad nakon 24 let jahanja imam samo oko 100k km na KLEiću i još uvijek trkelja uredno motorić.  :bang:
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4]   Gore

Stranica je generirana za 0.021 sekundi uz 25 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal