Dobro došli na KLE Croatia forum !!
a tko si ti onda?ako čovjek nema prijavljeno, ili ne stigne, ili radi ili nešto? ili porez ga gleda, ako šalje preko granice... nebitno. ti ćeš nekome nadjevati takve pridjeve kao da si bog na zemlji? pa te kao ne vole na forumima, jadnog? tužno.
I ovde u Srbiji, kao i u EU (Hrvatska), država stavlja "šape" na sve. Svi su pod udarom. Nekidan su zatvorili pečenjare. Upala je poreska/finansijska iz drugog grada, prekontrolisala i lupila zabranu rada na 3 meseca. Tako da mi je razumljiv Ivanov stav zašto samo "solarno" plaćanje i lično preuzimanje. S obzirom da je, kako je kolega napisao njegov rad tražen, pretpostavljam da posla ima preko glave tako da mu par vizira koje treba slati preko granice... predstavlja popriličnu muku za malo novca.
Pozdrav momci!Zanima me kako mogu naruciti veći vizir za KLE 500 2006 god i kakva je ponuda.Lp.
ti si se već pokazao nekulturom i velikim pametovanjem na ovom forumu.još mu reci i koju curu će ženit, da čovjek ne pogriješi.
Ja san narucia ima 2 miseca, svako malo posaljen poruku doticnom Ivanu. Pa je loseg zdravlja,pa evo skoro sve gotovo samo da ukrojim. Pa evo danas se vracam na posao,saljem slike uskoro, i tako u nedogled.
kercheru, ivan barem ima ime. ne skriva ze iza kuhinjskog aparata. došao je davno prije tebe na forum.napravio puno vizira i sad, neće više.tko tebi kupi federić po tvojoj volji taj je dobar, tko ne posluje po tvojoj volji psuješ mu familiju. vidio sam već tvojih prostačkih reakcija. zagađuješ forum, stari.